تزریق فیلر

تزریق فیلر از این جهت که تاثیر بسیار زیادی بر جوانسازی پوست و از بین بردن چین و چروک ، حجیم سازی و غیره دارد ، امروزه به شدت مورد استقبال قرار گرفته اند. برای انجام دادن این پروسه زیبایی می توانید به دکتر محمد ابراهیمی ، بهترین جراح پلاستیک و زیبایی در سعادت آباد ، مراجعه نمایید. همچنین در قسمت گالری تصاویر و گالری ویدیوهای وب سایت می توانید نمونه کارهای تزریق فیلر در تهران را مشاهده نمایید.

تزریق فیلر در تهران - دکتر محمد ابراهیمی

فیلر چیست ؟

به طور کلی فیلر ها مواد پر کننده ای هستند که با هدف حجم دهی به شیار های عمیق موجود در پوست ، چروک ها ، برجسته کردن لب و گونه ها ، پر کردن جای جوش و لیفتینگ به پوست تزریق خواهد شد. غالبا افراد بعد از سن سی سالگی متوجه بروز علائم پیری در پوست خود می شوند اما گاهی قبل از این سن و بر اثر عواملی چون ژنتیک و سبک زندگی پوست آنها دستخوش تغییرات ناخوشایندی می شوند و نگرانی افراد را بر می انگیزد، اما امروزه برای رفع این مشکل تزریق فیلر انجام می شود که علاوه بر جوانسازی پوست و رفع چین و چروک پوست ، موجب حجم دهی به برخی نواحی صورت می شود. فیلر ها پر کننده هایی هستند که از مواد مختلف طبیعی که از بدن خود انسان گرفته می شود و یا مواد مصنوعی ساخته شده اند. این مواد غلظت های مختلفی دارند و بسته به ناحیه مورد نظر فیلر مخصوص تزریق خواهد شد.

انواع فیلر های پوستی

فیلر ها انواع مختلفی دارند اما رایج ترین نوع فیلر ساخته شده از اسید هیالورونیک می باشد. این ماده به طور طبیعی در بدن خود انسان وجود دارد و در بافت زمینه ای پوست یا در بافت های نگه دارنده مثل غضروف و مایع مفصلی بدن یافت می شود؛ اما میزان این ماده با افزایش سن کاهش می یابد و موجب بروز چین و چروک در پوست افراد خواهد شد. بنابراین با تزریق این نوع فیلر ، موجب ترمیم و احیای پوست خواهد شد و در نهایت منجر به شادابی و زیبایی چهره افراد می شود. ماندگاری فیلر اسید هیالورونیک بین 6 ماه تا یکسال می باشد و بعد از این مدت جذب بدن خواهد شد. نوعی دیگر از فیلر های مورد استفاده از جنس کلسیم هیدروکسید آپاتیت است که ترکیبی شبیه به ترکیب موجود در استخوان دارد. این فیلر ها بسیار قوی بوده و بیشتر در شیار های عمیق مورد استفاده قرار خواهند گرفت؛ علاوه بر این ، فیلر های کلسیم هیدروکسید آپاتیت برای حجیم سازی گونه ها نیز استفاده می شود. اثر این فیلر ها نیز دائمی نمی باشد و حدودا بعد از گذشت یک سال ونیم ، تجزیه می شوند. نوع سوم فیلر ها ساخته شده از پلی لاکتیک اسید هستند و با تحریک کلاژن سازی در پوست ، شیار های نیمه تحتانی پوست را پر می کنند. نتایج این فیلر ها به تدریج قابل مشاهده می باشد. نوع بعدی فیلر ها از چربی می باشد. این چربی ها از بدن خود انسان گرفته می شود به همین دلیل با بدن سازگاری دارد.

 

تزریق فیلر - دکتر محمد ابراهیمی

 

پرکاربردترین فیلرها

دو الگوی اصلی در فیلرهای پوستی وجود دارد ، که از سوی سازمان بهداشت جهانی مورد تایید قرار گرفته است. این فیلرها شامل فیلرهای پوستی HA ( که غیر دائمی می باشند ) ، و فیلرهای کلاژن تحریک کننده زیستی ( که نیمه دائمی هستند ) می باشند.

فیلرهای پوستی HA

این فیلرها شاید رایج ترین فیلرهایی باشند ، که توسط پزشکان در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرند. HA نوعی ملکول قند است که در بدن ما موجود می باشد. این فیلرها حاوی هیالورونیک اسید تعلیق شده در یک ژل می باشد. وقتی این فیلر به پوست تزریق می شود ، باعث متورم شدن ژل شده و در نتیجه ناحیه تحت درمان را برجسته می سازد. فیلرهای HA بر حسب فاکتورهای متعدد ، می توانند ماندگاری بین 6 ماه تا دو سال داشته باشند. برخی برندهای معروف این فیلرها که پزشکان مورد استفاده قرار می دهند ، شامل ژوویدرم ( Juvederm ) ، رستیلان ( Restylane ) و بلوترو ( Belotero ) می باشند.

فیلرهای تحریک کننده زیستی

این نوع فیلرها گروه ویژه ای از فیلرهای پوستی می باشند ، که از طریق اضافه کردن به حجم ، باعث برجسته شدن پوست می شوند. بعلاوه این فیلرها ، حاوی ویژگی های منحصر بفرد برای تحریک بدن در ساخت کلاژن ، به منظور دستیابی به نتایج دراز مدت و طبیعی تر می باشند.

فیلرهای کلسیم هیدروکسی آپاتیت ( CaHA )

تزریق این نوع از فیلرها توسط دکتر محمد ابراهیمی ، بهترین دکتر زیبایی در تهران ، برای اضافه کردن فوری حجم به نواحی از صورت و بهبود ویژگی های کانتور صورت ، مورد استفاده قرار می گیرد. CaHA یک ماده معدنی است که به طور طبیعی ، در استخوان ها تولید می شود. این ماده قبل از تزریق به صورت ، در یک ژل ترکیب می شود. فیلرهای CaHA معمولاً غلیظ تر از فیلرهای HA می باشند. پزشکان فیلرهای CaHA را در بافت های عمقی تزریق می کنند. هدف از این کار تحریک تولید کلاژن می باشد. این فیلرها ماندگاری در حدود 12 ماه دارند. فیلرهای CaHA به تحریک تولید کلاژن در بدن شهرت دارند.

اسید پلی لاکتیک ( PLLA )

یک ماده سنتزی می باشد. شاید این واژه برای شما آشنا باشد ، چون نخ های استفاده شده در لیفت نیز از این ماده ساخته می شوند. کریستال های ریز PLLA در ژل به حالت معلق قرار می گیرند. ژل توسط بدن جذب می شود و کریستال ها در ناحیه درمان شده ، بازیابی می شوند. کریستال های PLLA در بدن شروع به ساخت کلاژن می نمایند.

 

تزریق فیلر - دکتر محمد ابراهیمی

 

کاربردهای تزریق فیلر در تهران

  • از بین بردن چین و چروک
  • کم عمق کردن و از بین بردن خط خنده
  • پرکننده گودی زیر چشم
  • حجم دهی به نواحی مختلف همچون لب و گونه
  • اصلاح ایرادات موجود در بینی : تزریق فیلر بینی در پر کردن فرو رفتگی های موجود در بینی و اصلاح مشکلات آن بسیار تاثیر گذار است.

فیلرهای قابل جذب

به دلیل اینکه در ترکیب فیلرهای قابل جذب ، مولکول های طبیعی بدن انسان قرار دارد ، هیچگونه واکنش غیرعادی در بدن ایجاد نخواهد کرد. با گذشت زمان فیلرها از شکل ذرات ریز به حالت داروی یکنواخت درآمده و با تزریق آن به زیر پوست ، فیلر به شکل گلوله گلوله در نمی آید.

اقدامات قبل از تزریق فیلر

  1. انتخاب بهترین جراح پلاستیک تهران ، برای تزریق فیلر اولین و مهم ترین اقدامی است که می بایست پیش از تزریق انجام داد.
  2. پس از انتخاب فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی در تهران ، تمامی انتظارات خود از تزریق را به او بگویید.
  3. بهتر است که به مدت 2 هفته پیش از تزریق، از مصرف مشروبات الکلی و استعمال دخانیات پرهیز کنید.
  4. به مدت 14 روز قبل از تزریق از مصرف داروهایی که موجب انعقاد خون و رقیق شدن آن می گردند ، همچون وارفارین و آسپرین خودداری کنید.
  5. داشتن حساسیت به دارویی خاص و ابتلا به بیماری های مزمن ممکن است موجب بروز عوارض جدی در فرد شود ؛ بنابراین در صورت داشتن هرگونه حساسیت دارویی و ابتلا به بیماری مزمن حتماً پزشک خود را در جریان بگذارید.

نحوه تزریق فیلر در تهران با دکتر محمد ابراهیمی

تزريق فيلر یا هیالورونیک اسید ، تحت بی حسی موضعی و با تزریق لیدوکائین یا مالیدن پماد بی حس کننده و به صورت سرپایی انجام می گیرد. لازم به ذکر است که دکتر محمد ابراهیمی ، بهترین فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی در سعادت آباد ، به هیچ عنوان از فیلر های غیر قابل جذب استفاده نکرده و برای تزریق فیلر در تهران از بهترین برندهای موجود استفاده می نماید.

 

تزریق فیلر - دکتر محمد ابراهیمی

 

مراقبت‌های بعد از تزریق فیلر

مراقبت‌های بعد از تزریق فیلر زیر چشم و تمامی نقاط دیگر به یک صورت می‌باشد.

  • نقاط تزریق شده را به هیچ عنوان ماساژ ندهید.
  • برای فروکش کردن تورم، از کمپرس آب سرد استفاده نمایید.
  • از آرایش کردن به مدت 24 ساعت بپرهیزید.
  • محل تزریق شده را به هیچ عنوان در معرض حرارت شدید قرار ندهید.

عوارض تزریق فیلر

عوارض ناشی از تزریق فیلر در تهران، فقط بروز مقداری کبودی و تورم می‌باشد که میزان آن را می‌توان با قرار دادن کمپرس یخ تا حد زیادی کاهش داد. همچنین باید بگوییم که تزریق هیالورونیک اسید تنها ممکن است در 1 نفر از 10000 نفر حساسیت ایجاد نماید.

فیلر زیر چشم

هدف از تزریق ژل زیر چشم، پر شدن و روشن شدن ناحیه زیر چشم‌ها می‌باشد که موجب از بین رفتن چین و چروک زیر چشم می‌شود. فیلر زیر چشم در نواحی زیر کاربرد دارد:

  • از بین بردن خطوط پنجه کلاغی
  • برطرف کردن تیرگی و یا فرورفتگی ناحیه اشکی چشم
  • برطرف کردن گودی زیر چشم
  • شادابی و جوان‌سازی چشم‌ها

آیا تزریق فیلر زیر چشم ایمن است؟

ژل هیالورونیک است مورد تأیید سازمان غذا و داروی آمریکا است و از این فیلر برای تزریق زیر چشم استفاده می‌کنند. در صورتی که این عمل توسط جراح پلاستیک خوب در تهران به درستی انجام شود، می‌توان گفت این روش ایمن بوده و هیچ گونه خطر و یا عارضه‌ای ندارد.

تزریق فیلر لب

لب‌ها در زیبایی صورت تأثیر بسزایی دارند و موجب جذابیت چهره می‌شوند. داشتن لب‌های برجسته و بزرگ، جذابیت چهره را چند برابر خواهد کرد. بسیاری از افراد به صورت ژنتیکی لب‌های باریک و کوچکی دارند که می‌توانند برای فرم دهی و حجم دهی لب‌های خود، از فیلر استفاده کنند و در کمترین زمان از مزایای این روش بهره‌مند شوند. فرم لب می‌تواند با توجه به نحوه تزریق ژل و نواحی خاص تغییر کند.

آیا اثرات تزریق فیلرها دائمی است؟

از نظر ماندگاری، فیلرها به سه گروه تقسیم می‌شوند.

  • فیلرهای دائمی: این گونه فیلرها، همان‌طور که از نامشان پیداست، بدن توانایی تجزیه و هضم آن‌ها را ندارد و بنابراین به طور دائمی و تا ابد در بدن باقی می‌مانند. به‌عنوان‌مثال، پلی آکریل آمید و چربی در این دسته قرار دارند. در صورت اجرای تزریق با تکنیک صحیح توسط پزشک ماهر، این فیلرها می‌توانند بدون احساس عوارض، سال‌ها در بدن باقی بمانند.
  • فیلرهای نیمه دائمی: این دسته شامل فیلرهای متنوعی مانند کلسیم هیدروکسی آپاتیت، پلی کاپرولاکتون، و پلی ال لاکتیک اسید است که ماندگاری آنها بین ۲ تا ۴ سال است. تزریق این فیلرها نیاز به تجربه و مهارت خاصی دارد، زیرا نکات و ملاحظات تزریق آنها باید با دقت مدنظر قرار گیرد.
  • فیلرهای موقت: این دسته شامل انواع مختلفی از فیلرهای موقت می‌شود. یکی از محبوب‌ترین آن‌ها فیلر هیالورونیک است که علاوه بر کمتر بودن عوارض نسبت به سایر فیلرها، بسیار پرکاربرد است. ماندگاری این فیلرها چندین ماه است و معمولاً بین ۶ تا ۱۸ ماه در بدن باقی می‌مانند، به تعداد تزریق و نوع بدن هر شخص بستگی دارد. پس از این مدت، نیاز به تزریق مجدد و تجدید نظر وجود دارد.

تزریق فیلر در دوران بارداری و شیردهی

استفاده از این روش در افراد باردار یا شیرده، به دلیل عدم اطمینان از ایمنی آن، توصیه نمی‌شود. پزشکان عمدتاً به دلیل نداشتن شواهد و اطلاعات کافی درباره تأثیرات آن بر نوزاد تا پایان دوره پس از زایمان، از انجام مداخلات زیبایی در این دوران منع می‌نمایند.

بر اساس تحقیقات اخیر انجام شده توسط متخصصان پوست، مو، و زیبایی، تأثیرات مثبت یا منفی تزریق فیلر در دوران بارداری هنوز به طور کامل درک نشده است. مطالعات کافی در زمینه ایمنی محصولات انجام نگرفته است، و هیچ مدرکی نیز وجود ندارد که نشان دهد این فرایند برای مادر یا نوزاد متولد نشده مخاطره‌آمیز باشد.

ازآنجاکه تزریق فیلر به عنوان یک جنبه زیبایی مطرح است، بسیاری از پزشکان در صورت بارداری یا شیرده بودن توصیه به اجرای آن نمی‌کنند. همچنین تخصصی متعلق به این زمینه توصیه می‌کند که تزریق فیلر در طول دوران بارداری یا شیردهی و در بیماران زیر ۱۸ سال اجرا نشود.

جستجو کنید

آخرین مقالات

اشتراک گذاری

نظرات

5 1 رای
امتیاز برای مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها